tirsdag 21. juni 2016

Slim i lungene forkjølelse

Tett og rennende nese er et vanlig sykdomstegn ved forkjølelse. Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen gode råd for hva du kan . Lindrer irritert hals og letter opphosting av seigt slim ved forkjølelse.

Forkjølelse er en av de vanligste sykdommene vi har. Dersom du hoster opp slim, kan det være lurt å drikke godt slik at slimet blir løsere. Det kan være øre-, lunge- eller bihulebetennelse.


Ved hevelse i neseslimhinnen på grunn av forkjølelse eller allergi, stenges.

Har du kols er det sannsynlig at du har økt slimproduksjon i lungene. Om slimet (sekretet) blir liggende i luftveiene vil du kunne oppleve tyngre . Hoste er en naturlig metode for kroppen å forsøke å bli kvitt slim i halsen eller slim fra lungene. Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om slim, slim i halsen, bihulebetennelse, Øyekatarr, forkjølelse, tørrhoste, influensa, Øreverk, vond hals, . Pass opp så ikke influensaen eller forkjølelsen utvikler seg til.


CRP var da på men legen hørte fortsatt mye lyder fra lungene og ga meg en ny. Er fortsatt tett i brystet, mye slim, knitring, surkling, piping og hosting. Sykdommer i lunger og luftveier kan komme av partikler i luften eller infeksjoner.

Dette gjør at det hoper seg opp slim i luftveiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg