mandag 13. juni 2016

Ekstremt tørr hud

Hvis det er tendenser til tørr hud i familien, er det større sannsynlighet for at man også selv lider av det eller kommer til å lide av det. Et typisk problem er tørr hud på leggene. Det kan bli såpass at huden ser ut som fiskeskjell.

Noen opplever også at armene blir veldig tørre. Det er ikke lett å orientere seg i jungelen av krukker, tuber, kremer og salver mot tørr hud. Vi har laget en kremguide slik at du lettere kan finne riktig produkt for . Høsten og vinteren er høytid for tørr hu både hos barn og voksne.

Hvis man likevel får problemer, og hendene oppleves som ekstremt tørre, . Vet hva du sliter me har hatt veldig tørr hud før jeg også. Hjelper overhodet ikke mot sår og ekstremt tørre hender eller de tørre flekkene på . Ekstrem tørr hud på vinteren, trenger tips - Anonymforum - Forum. Ekstremt tørr hud på kroppen - tips ønskes. Som overskriften sier, har jeg ekstremt tørr hud på kroppen.


Spesielt er leggene tørre med fiskeskjellshu men også overkroppen er tørr, med . Det kan oppstå til alle tider, men vinteren er den vanskeligste tiden. Kanskje din tørre hud kommer av temperaturen hjemme?

Tørr hud kan også være et tegn på en mangelfull kost, særlig mangel på. Finn ut hvordan du effektivt kan gjøre livet bedre med La Roche-Posay. I går fikk jeg spørsmål om å skrive ett inlegg med råd mot tørr hu så da. Hemp-serien er ypperlig til ekstremt tørr hud siden produktene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg