mandag 12. september 2016

Atopisk eksem mat

Enkelte matvarer kan forverre atopisk eksem, særlig hos barn. Vær oppmerksom på kumelk, egg, fisk, nøtter, sjokolade, appelsiner, sure epler . Det er en utbredt oppfatning at atopisk eksem forårsakes av allergi.

Stoffer i mat kan gi oppblussing av eksem, både ved allergiske og ikke-allergiske . En del pasienter med atopisk eksem reagerer på visse matvarer. Disse matvarene er imidlertid aldri hele årsaken til utslettet, som ikke blir helt . I denne brosjyren omtales atopisk eksem og kontakteksem.

For noen kan enkelte matvarer forverre det atopiske eksemet. Aina er år, og har hatt atopisk eksem hele livet. Nå prøver jeg noe nytt, nemlig å kutte ut en del matvarer. Slik kan atopisk eksem behandles - Atopisk eksem er en vanlig hudsykdom.


Et annet ord for tilstanden er rett og slett atopisk dermatitt. Styrker hudbarrieren mot atopisk eksem - Samtidig anbefales det å styrke huden fra innsiden med ortomolekylær medisin, med mål om en hud i bedre balanse. Noen innsendere har nevnt at det å bade i saltvann skal hjelpe mot atopisk eksem. Andre mener at kosthold og mat har mye å si.


SIDE2): Allergiske reaksjoner på matvarer kommer av at kroppen.

Reaksjoner kan være astma, atopisk eksem, elveblest og allergisk sjokk. Bare prosent av barn med atopisk eksem har matallergi. Enkelte matvarer kan forverre eksem, uten at det er snakk om allergi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg