mandag 26. september 2016

Basiron mot kviser

BufretLignendeVi tilbyr et reseptfritt legemiddel som er effektivt mot kviser. Kjøp eller bestill Basiron fra ditt nærmeste apotek, det hjelper deg å bli kvisefri. Dokumentasjonen viser altså at Epiduo og Basiron har god effekt på.

Men reklamen gir inntrykk av at de hjelper mot kviser – lyver reklamen? Basiron er en av de mest kjente kvisekremene på markedet og dette er. Holdt på å bli gal for noen år siden,fikk mye kviser og prøvde alt som var av midler overalt. Til slutt gikk jeg på apoteket,og prøvde Basiron og det var det som . Jeg har nå brukt Basiron i snart to uker med god effekt, men det svir noe helt forferdelig etter hver gang jeg har hatt det på. Basiron AC (inneholder benzoylperoksid): Reduserer mengden bakterier og løser opp.


Behandlingstid ved bruk av antibiotika mot kviser varierer fra person til . Behandling mot kviser som åpner tette porer og dreper kvisebakterier. Basiron AC gel inneholder benzoylperoksid og er et reseptfritt legemiddel. Ikke noe kviser, rød eller irritert hu og huden har heller ikke vært tør.


Jeg dro til legen og begynte etter en liten stund på basiron, uten at det hadde noen. Jeg hadde en del småkviser, urenheter og nupper i ansiktet i starten av. Basiron er ikke mot kviser, men mot akne, så å bruke dette på bare .

Produkter fra apoteket som Basiron og salisylsyre har god effekt mot kviser. De er spesielt virkningsfulle hos personer med lett til moderat akne . Det er en slags salve eller gel som skal hjelpe mot kviser. Informasjon om basiron mot kviser, akne og hudormer. Basiron gel brukes av hudleger til behandling av uren hud og kviser.


Basiron er et reseptfritt middel mot akne som inneholder benzoylperoksid. Har fått store vonde kviser på haka og rundt munnen,er det trygt å bruke Basiron på dem? Ikke klem på kvisene - dette kan gi arr og mer betennelse. Benzoylperoxid finnes i kremer som Basiron, Brevoxyl og Panoxyl.


Antibiotikatabletter kan også ha en viss effekt mot hudormer (komedoner) ved å . Jaja, så har han skjønt hva kviser er, noe mer ble ikke sagt, men på kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg