tirsdag 20. september 2016

Betennelse i mellomøret

Fra det ytre øret fører en 1-cm lang øregang inn til trommehinnen. Trommehinnen er så tynn at det går an å skimte mellomøret innenfor. Mellomørebetennelse er en infeksjon i slimhinnen i mellomøret.

Mellomøret er det luftfylte hulrom mellom trommehinnen og det indre øret. Mellomørebetennelse er nesten alltid en følge av en betennelse i nesesvelget. Det er ingen omdannelse av slimhinnen i mellomøret. Selv om hørselen ofte er nedsatt som følge av hull på trommehinnen, betennelse og .

For dager siden begynte jeg så smått å bli litt svimmel på ettermiddagen. Dagen etter følte jeg meg litt rar, men helt OK. Når du har øregangsinfeksjon blir huden i øregangen betent og hoven.


Betennelsen er en infeksjon bak trommehinnen i mellomøret, og kalles derfor for . Otitis externa er betennelse i øregangen som ofte kalles svømmeører da lidelsen er. Cholesteatoma er en hudcyste som gror i mellomøret. Mellomørebetennelse (otitis media) er en betennelse i hulrommet like bak trommehinnen.


Det hulrommet som sitter like bak trommehinnen, mellomøret, står i . En irritasjon i slimhinnene kan føre til at disse blir betente og hovner opp.

En mellomøret infeksjon er også kalt mellomørebetennelse. De fleste voksne mellomøret problemene er forårsaket av betennelse i Eustachian rør. Otitis media er betennelse i mellomøret; imidlerti mange leger vurdere otitis media å være enten betennelse eller infeksjon i mellomøret.


Otitis media og otitis interna hos hunder. Otitis media refererer til en betennelse i hundens mellomøret, mens ørebetennelse interna refererer til en betennelse i . Otitis Media kan gjøre mye verre, særlig om natten fordi trykket i øret øker når ligge. For å forstå årsakene til mellomørebetennelse, er det nødvendig å vite hva mellomøret, det er arrangert og hvorfor det kan bli betent?


Andre typer ørebetennelse er øregangsbetennelse eller betennelse i indre. Den utbredte oppfatning at med betennelse i mellomøret ørevoks else blir myk (som det begynner å smelte under påvirkning av hot-øret), . Ved væske i mellomøret er det undertrykk, dette kan utlignes ved å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg