mandag 19. september 2016

Ofte kvalm og uvel

Dersom du helt uten videre føler deg kvalm og uvel, kan det være noe. Jeg er konstant kvalm, og har vert det siste månedene. Langvarig kvalme - Barn og familieinnlegg20.

Kaldsvetting, kvalme, svimmelhet - Hjelp! Kvalm hver morgen - Kropp og helseinnlegg11. Kvalme, magevondt, slapphet og svimmelhet - Lommelegen.


I snart over et år har jeg slitt med kvalme, magevondt, slapphet og.

Svimmelhet i seg selv er dessverre et veldig vanlig problem og ofte finner . Omgangssyke (mageinfeksjon): Dette er den hyppigste årsak til akutt kvalme. Kvalmen ledsages ofte av brekninger og oppkast, diaré og noen ganger feber. Tidligere ble den kalt magekatarr – og ble ofte forvekslet med magesår.


Man blir fort mett og uvel, føler seg oppfylt og kanskje kvalm. Har ei lita ei som gjør at det blir forsåvidt nok søvn, bare helt elendig søvnkvalitet. Jeg blir ofte kvalm og uvel utover dagen, tåler ikke snu meg . Thinkstock I tillegg vil du ofte kunne føle deg uvel og kvalm, du kan begynne å kaldsvette og få influensalignende, ekstrem sykdomsfølelse. Dersom det oppstår i kombinasjon med andre symptomer som kvalme, synsforstyrrelser og hodepine, kan det imidlertid være lurt å oppsøke . Kvalme opptrer ofte i forbindelse med smerter, men det er et helt uspesifikt symptom som kan sees ved en rekke sykdommer. Selv blir jeg kvalm og brekker meg på morgenen når jeg er sliten eller.


Kvalmen varer ofte over tid og kan være ledsaget av magesmerter og sure oppstøt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg