onsdag 21. september 2016

Hormonspiral etter fødsel

Hormonspiral kan benyttes av kvinner som ammer. Hvis du nettopp har født, bør du ikke sette inn spiral før uker etter fødselen.

Hormonspiralen kan også brukes av kvinner umiddelbart etter en abort, av kvinner med BMI mer enn 3 har . Lurer litt på hva jeg skal gjøre med prevensjon etter fødselen. Har gått på p-piller i alle år, men har ikke lyst til å gjøre det etter fødselen. Hvor lenge blødde du etter innsetting av hormonspiral.


Etter fødsel er det meldt om flere bivirkninger med hormonspiral. Hormonspiral eller gestagenspiral settes inn i livmoren og inneholder små mengder av. Faren for perforasjon er størst de første månedene etter en fødsel. Legen min anbefalte meg og vente i uker etter fødsel med å sette inn, men i brosjyren jeg har står det at den med fordel kan settes inn 6-12 . Hormonspiral - hvordan var din første mens etter.


Det første året etter en fødsel er det den dummeste tiden å ikke gå på noe, ifølge. Det finnes to grupper spiraler: kobberspiral og hormonspiral. Jeg har hormonspiral nå, satte den inn et par mnd etter fødsel. Men vet ikke, for jeg hadde ikke fått tilbake mensen etter fødsel da jeg satte .

Hormonspiral er en annen type, der plastmaterialet langsomt avgir et gestagen, som. En spiral kan settes inn umiddelbart etter en fødsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg