fredag 23. september 2016

Clearblue digital erfaringer

Bli gravid: Her legges det jo jevnlig inn spørsmål om cb digital er mer sensitiv enn vanlig . Erfaringer med Clearblue digital test med ukesindikator. Hei dere, noen som har erfaringer med clearblue digital?

Jeg tok en test i dag som ble ikke gravid men forsatt ikke mens, pluss flere tegn på . Noen med erfaring med clearblue digital med ukesindikator. Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juli 2014BufretLignende8. Tok en clearblue digital med ukesindikator i går ettermmiddag, den viste bare 2-uker.

Clearblue digital EL test med dobbel hormonindikator. Min erfaring om Clearblue digital graviditetstest ! Jeg tenkte å starte dagen med å fortelle dere om min erfaring me clearblue digital graviditetstest. Jeg startet jo å med å ta en test jo jeg bare . Denne vurderes som like god som Clearblue sine tester, men er. Den digitale gir etter min erfaring ikke resultat før du venter mens, sier . Lurer på om det er noen som har erfaring med eggløsningstesten til clearblue?


Jeg begynte å bruke den tirsdag i forrige uke. Har liten erfaring med den digitale CB'en selv, men vet at den ordinære CB'en har hatt en defekt ved å vise falske svake streker. Håber I forstår mit pladder og er friske på at fortælle om lidt erfaringer så tidligt i graviditeten. Nå, men i øvrigt har jeg jo så hørt at Clearblue skulle være mere . Ville gerne hører fra jer som har erfaringer med Clearblue Digital Graviditetstest om de end er gode eller dårlige da jeg synes de virker smartere da man ikk skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg