tirsdag 13. september 2016

Hjernehinnebetennelse engelsk

Oversettelsen av ordet hjernehinnebetennelse mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Hjernehinnebetennelse (Meningitt) er betennelse i hjernehinnen (gr: meninx) med økt antall celler i spinalvæsken. Infeksjonen skyldes oftest bakterier eller virus . Nå har jeg skrevet to identiske innlegg her, fordi jeg ønsket først og fremst å spørre psykiateren, og siden det ikke kostet noe trodde jeg at det . Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Av Dr Ananya Mandal, MD Hjernehinnebetennelse er en infeksjon av.


Nedenfor finner du en oversikt over vaksineforsøk med MenBvac mot smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom). Mason Timmins (7) fikk hjernehinnebetennelse og døde - hadde ikke det mest kjente symptomet. FRYKTER SMITTE: Ingeborg Berg delte flaske med russen som er innlagt med hjernehinnebetennelse i Drammen. Oversettelsen av ordet hjernehinnebetennelse fra Norsk (Bokmål) til Engelsk med synonymer, antonymer, definisjoner, eksempler, uttale, avledede ord og mer. Informasjon om smittsom hjernehinnebetennelse.


Hva er smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom)? Smittsom hjernehinnebetennelse er en alvorlig sykdom. Det er spesielt hjernehinnebetennelse du bør være oppmerksom på under. Vaksinering vgog vgmot smittsom hjernehinnebetennelse.


Her er noen engelske ord relatert til helse. I Nigeria herjet ikke bare hjernehinnebetennelse. Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse, Vaksine mot smittsom. Hjernehinnebetennelse utvikler seg raskt, og det er viktig å få behandling tidlig.


I ALDEREN 17–ÅR BESKYTTELSE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE? Hva er smittsom hjernehinnebetennelse (meningitt)?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg