torsdag 15. september 2016

Fungoral sjampo

Fungoral sjampo inneholder ketokonazol og er et reseptfritt legemiddel. Sjampoen brukes til behandling og vedlikeholdsbehandling av flass og andre . Fungoral krem og sjampo brukes til behandling av seboreisk eksem og flassdannelse i hodebunn. Seboreisk eksem kjennetegnes av flassende utslett i ansiktet, . Fungoral sjampo er et sopphemmende middel med effekt mot flere typer sopp. Hei,har lest flere artikler her å kom fram til at det må være seboreisk eksem jeg har.


Kjøpte først fungoral shampo,det virket bra. DROPP SJAMPO HVER DAG: Ifølge eksperter lønner det seg å ikke vaske. Sjampo, balsam, styling produkter, midler mot hårtap og hårfarge produkter. Her finner du produkter fra ACO, Cosmica, Define, Eucerin, Fungoral, Neutral, . Du kan for eksempel bruke denne to dager i uken fast som vedlikeholdsbehandling.


Hodebunn: Jeg synes du skal fortsette å bruke Fungoral sjampo. Men uansett; du kan sikkert vaske håret med silikonfri sjampo etter du har brukt fungoral hvis du vil. Fungoral virker bare de minuttene man har . Reseptfri Fungoral brukes til behandling og vedlikeholdsbehandling av flass og . Lokalbehandling: Fungoral sjampo (reseptfritt på apotek): Ta en dusj og såp inn hår og overkropp og eventuelt andre affiserte områder med sjampoen. Jeg fikk tips her inne om Fungoral shampo som de har på apoteket.


Var noe skeptisk pga det ulekre navnet, men bare etter vask merket jeg . Har prøvd selen shampo, tabblet kur og flere kremer. Men jeg fikk beskjed av legen at jeg skulle skjøpe fungoral sjampo og det gjorde jeg. Fungoral sjampo er ved flass og andre hudforandringer i hudebunnen som eksempel seboreisk eksem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg