onsdag 21. september 2016

Smoothie med melk

Smoothie med jordbær og melk: Supergod smoothie med jordbær. Passer både i barnebursdagen og som en forfriskning. Jordbærsmoothie, kirsebærsmoothie, tropisk smoothie, frokostsmoothie, bringebærsmoothie, stikkelsbærsmoothie, mangosmoothie og mange flere.

Se video av hvordan du lager en god smoothie. VI gir deg tips til den perfekte smoothie og en rekke oppskrifter. Jordbærsmoothie: Det enkle er ofte det beste og denne smoothien er laget på 1-2-3.


Passer utmerket som mellommåltid eller som en sunn dessert.

Jordbærsmoothie (Grunnsmoothie): Smoothie er friskt og godt. Dette er en grunnoppskrift som kan varieres i det uendelige. Farlig rød - bringebærsmoothie: Farlig god! Lag den når du har lyst på noe godt som også er sunt.


Dette innlegge skulle egentlig blitt lagt ut i morrest, men internette ville ikke samarbeide med meg, så det gikk ikke å laste ned bilder. Blandet med yoghurt eller andre syrnede melkeprodukter får du også i deg melkeproteiner og kalsium. SUNT OG GODT: Smoothies er en ypperlig anledning til å få i seg både frukt. Men om du vil ty til vanlig melk er det ingenting i veien for det!


Tilsett banan, blåbær og isbiter og kjør til smoothien blir myk og jevn.

Avocado er kanskje ikke det første du forbinder med smoothie, men det smaker utmerket med banan, melk og vanilje. Forfriskende og lett smoothie som alle liker. Naturell yoghurt, kultura, kefir eller melk. Jeg justerer mengdene etter behov, gir smoothien et proteininnhold av høy kvalitet, samt kalsium til . Samtidig som smoothie smaker godt, vil melk, yoghurt og andre meieriprodukter i tillegg gi kroppen proteiner, kalsium, jo fosfor og . Dere må prøve smoothie med melk (ekstra lett eller skummet), da blir sukkerinnholdet litt lavere enn om du bruker juice, og personlig synes jeg . Prøver å få i meg litt smoothie om dagen.


Har laget banan og melk smoothie til nå som ble god. For jeg synes det er altfor mange avanserte smoothie-oppskrifter. Man har sjelden cultura melk i kjøleskapet, og det er heller ikke ofte man .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg