tirsdag 20. september 2016

Myggnett vindu

Myggnett som enkelt klippes til for å passe ditt vindu. Problemet er at det er svært upraktisk da jeg må åpne opp . Steng insekter ute , - tilpasset alle typer vinduer og dører, - hindrer ikke .

Med Luxaflex insektnett kan du la dører og vindu stå åpne til sent på kvelden. Velg mellom rullegardin, fast ramme, sving- eller . Hvordan kan jeg lage myggnett til vinduer og dører? Med NORSOL myggnetting hindrer du småkrypene å komme inn til deg.

De varme sommermånedene er fantastiske, og det å kunne la dører og vinduer stå . Dette produktet hjelper deg til å holde soverommet fri for insekter, og tilpasses de fleste typer vinduer og dører. Myggnetting egner seg også for bedrifter.

Nett i plastbelagt glassfiber som beskytter mot mygg og andre insekter. Leveres på rull og klippes til passe størrelse. Myggnett for vinduer gjør at luften kan strømme fritt og er en utmerket barriere mot flygende insekter (fluer, mygg, bier, etc.).


Noen som vet hvor man kan få tak i slik myggnett til vindu? Vet det finnes en løsning med borrelås som man kan sette på rundt karmen. Slikt har vært en must hos oss i flere år.


Vi har en løsning- insektsnetting: - Steng insekter, forurensning fra trær og busker ute, - tilpasset for alle typer vinduer og dører, - hindrer ikke utvendige og . Enkelt myggnett som kan tas med på reisen. Produktinformasjon Produktdetaljer Modeller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg