tirsdag 6. september 2016

Hvordan få ned feber

Hvis du er kampen en høy temperatur, her er hvordan å få ned en feber: en. Stay Hydrerte Feber kan lett føre til dehydrering, noe som kan gjøre situasjonen mye . Det er dette som skjer når man får feber, sier lege ved Norsk Idrettsmedisinsk.

Da vil kroppen ha temperaturen ne og du svetter slik at . Folkehelseinstituttet anbefaler at barn holdes hjemme ved feber, selv om man nok kan få temperaturen ned ved å gi febernedsettende. Hei, noen som har noen lure tips til å bli kvitt feber? Jeg har gått med litt feber (ikke mye) i et par-tre uker nå.

Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Følg diagrammet og få innblikk i hvilke spørsmål vaktlegen vanligvis vil stille når du ringer. Feber er en del av immunforsvarets måte å bekjempe.


Kald klut på panna er hvertfall deilig, selv om man ikke får ned feberen på det viset :). Forskningen beskriver hvordan en høyere kroppstemperatur førte til at flere hvite. Vi kan si at feber kommer som følge av en infeksjon i kroppen som får hjernen til å. Hvordan få ned en Fever En feber er en topp i kroppens normale temperatur.


Feber er vanligvis et symptom på en underliggende sykdom, som kroppen bruker . Kan man ha en kroppstemperatur på grader når man har feber?

Du blir fortere frisk dersom du ikke slår ned feberen, sier Berild. Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og sykdommer . Feber, forhøyet kroppstemperatur som følge av en sykelig tilstand. I noen situasjoner vil man naturligvis gjerne få feberen ned. Se hva du bør gjøre for å forkorte sykdomsperioden.


Barn får lettere feber enn voksne, og de får ofte høyere feber. Feber er et viktig ledd i kroppens forsvar mot infeksjoner. Ingen av de 6barna i undersøkelsen ble raskere friske av å få. Reduser temperaturen i rommet, gjerne helt ned til 16-grader. Barn som har hatt feberkramper før, kan få febernedsettende også før . Barn får lettere feber enn voksne fordi de har en mer umoden.


Hvordan unngår du overoppheting og heteslag? Feber som ikke går ned er viktig å undersøke hos legen da det kan være tegn på alvorlig sykdom. Når feberen stiger føler man seg kald og får frysninger, mens når den synker føler man seg varm og svetter.


Det samme gjelder når temperaturen går opp igjen etter å ha vært på vei ned. Kontakt derfor lege raskere hvis små barn får feber - og spesielt hvis. Medisinene kan også gjøre det vanskeligere å se hvordan sykdommen utvikler seg. Her er noen av de tingene som du kan gjøre for å få ned feber:.


Den feber er beskrevet som en økning av den normale kroppstemperatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg