torsdag 22. september 2016

Eksfoliere huden

De døde hudcellene på overflaten av huden fremhever tørre . Og det er ikke bare du som sliter med ujevn pigmentering av huden som bør unngå å eksfoliere huden for ofte, for hardt eller med for sterke . Nå som du vet hvorfor du bør eksfoliere huden (minst en gang i uken), vil vi gjerne vise deg noen oppskrifter som er økonomiske, enkle og effektive.

Peeling innebærer fjerning av den øverste lag av døde hudceller fra kroppen og avslørende den friske, glødende hud under. Hovedgrunnen til at man bør eksfoliere huden, er for å fjerne død hud på hudoverflaten. Dette gir huden mer glø reduserer linjer, åpner porer . Dette produktet har vi gledet oss veldig til å få vise frem!

Nå lanserer vi deilig, mykgjørende kaffeskrubb fra engelske Grounded Coffee Scrub. Huden er en av de organer i kroppen som er mest utsatt. Hver dag, har huden til å finne en rekke problemer i form av kjemiske stoffer, make-up, skitt, . Kanskje du har hørt om alle fordelene dell'esfoliazione og ønsker å prøve det.


Det er en flott måte å kurere kviser, rynker og pigmentflekker. Hvordan du skal peele eller eksfoliere huden kommer an på produktet, opplyser Stokke. Det er derfor viktig at du alltid følger bruksanvisningen . Men likevel kan jeg ikke gjenta det ofte nok: Vask huden to ganger daglig, eksfolier huden en gang per dag, og tilfør solbeskyttelse.


For å unngå disse problemene, mange velger å eksfoliere huden hjemme eller i en salong setting.

Grunnleggende hjem peeling forsyninger inkluderer en . En rekke kommersielle produkter er tilgjengelige for å eksfoliere huden. Noen av de mer populære additiver til flassprodukter er alfa- og beta-hydroxy syrer. Der findes flere fantastiske ingredienser, som kemisk kan eksfoliere huden, og de bedste virkestoffer med den størst dokumenterede effekt er Alpha Hydroxy . Hvor ofte du skal eksfoliere huden, afhænger af din hudtype og hvilken metode du anvender. Det kan let blive for meget af det gode, så hold . Ja, trenger jeg virkelig å skrubbe huden? Jeg har en Clairisonic som jeg bruker noen kvelder i uka, og jeg bruker md formulations continuous . Mykhet, glatthet og jevnhet av huden min etter en peeling behandling etterlater alltid jeg ønsker mer.


En av de mange tingene du kan gjøre for å holde huden ser ung og frisk er å eksfoliere det. Regelmessig eksfoliering som en eller to ganger i uken er viktig i et regime av hudpleie. At eksfoliere huden vil sige at fjerne de døde hudceller.


Når dette gøres vil en blødere, klarere og med tiden mere jævn hud fremkomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg