onsdag 14. september 2016

Fjerne fotvorter bananskall

FJERNER VORTER: Sover du med bananskall på føttene kan dette fjerne fotvortene dine. Dersom du vil ha hjelp til å fjerne en fotvorte kan en lege eller en. Det du gjør er å ta et bananskall og smøre vorten med innsiden av det.

Fotvorter oppstår på grunn av en infeksjon av et vortevirus. Vi surret føttene hennes med bananskall, og hun lå med det i to netter. Et kjerringråd mot vorter er å smøre vorten med innsiden av et bananskall.


Dette gjentas 2-ganger daglig og gjentas daglig til vorten forsvinner.

Kurerte også samboeren min for fotvorter med bananskall-metoden. For å fjerne vorter kan en kjøpe Verucid på aopteket å følge . Både strandvortemelken åkervortemelk, thuja og bananskall virker mot vorter på hender og føtter, skriver Bernt Rognlien. Bananskallet inneholder et stoff som funker perfekt til vortefjerning :). Da kan jeg vel bruke bananskall for vorter på hendene,også? Kjerringråd er ikke garantert å fjerne eventuelle vorter, men kan hjelpe i enkelte tilfeller.


Du tar et bananskall og smører deg med innsiden av den. Denne fjernes helt en-to ganger per uke, før nytt smøres på. Gni vortene med innsiden av et bananskall og sett på en plaster e.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg