fredag 30. september 2016

Tannpine visdomstann

VISDOMSTENNER: Når visdomstennene bryter frem opplever mange vonde smerter i munnen. Da er det godt å vite at de kan lindres med . VONDE VISDOMSTENNER: Plagsomme visdomstenner bør helst fjernes før.

Dårlig smak i munnen tannpine, visdomstenner, visdomstann, . Sitter nå med verk i en visdomstann (oppe) og sitter på venting hos 4tannleger. Hva er best av smertestillende mot tannverk? Det kan selvfølgelig være mange andre grunner til tannpine, og her er noen kjente tilfeller:.

For liten plass til tennene grunnet visdomstenner. Tannverk, eller tannpine, kan ha flere årsaker og det er derfor viktig å oppsøke. For høy tannfylling; Visdomstann som har for liten plass til å komme frem . Var og fjernet en visdomstann på sist mandag (dager siden) og har gått men konstante smerter siden. For den er jo langt fra oppe nå, om det er visdomstanna. Også er jeg jo gravid da, så er ikke så lett å få tyllet i seg smertestillende som jeg har . Det er ikke uvanlig at man kan få en betennelse i sin visdomstann.


I tilfeller når visdomstannen ikke har kommet helt ut eller ligger litt galt . Jeg har en visdomstann som har brukt 15+ år på å vokse ut, og nå er den i en aktiv fase nok en gang.

Den er delvis dekket av tannkjøtt, og dette . Mennesket har fire visdomstenner, en i hver kjevehalvdel. Visdomstennene er de siste tennene som vokser i munnen av de som mennesket normalt er utstyrt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg