torsdag 25. mai 2017

Bli gravid etter ppiller

For noen er det å bli gravid etter bruk av p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon. Jeg vil gjerne høre alle historier, ikke bare de som har sluttet på p-piller. Smarte triks for deg som lengter etter barn, men sliter litt med å få det til.

LES OGSÅ: Unngå å bli gravid på p-pillen . Vi kan se at langvarig bruk ikke går ut over sjansene for å bli gravid senere i livet. Tvert i mot virker det som om kvinner som har brukt p-piller i . Faktisk er sjansen for å bli gravid bare ca prosent i hver syklus.

P-piller og hormonspiral hindrer eggløsning, men etter endt bruk skal den ikke påvirke . Glemmes en pille, er også muligheten for å bli gravid til stede. Hun kan derfor bli gravid ved første fruktbare periode etter p-pilleslutt, men det kan ta to til fire uker . Det er en myte at det tar lengre tid å bli gravid etter å ha brukt p-piller. Gjort flere studier på det og det viser seg at det gjelder kun ett p-pille . Det kan gå en stund etter at du har sluttet på p-pillen og til du blir gravid.


Slik er det forøvrig selv om man ikke har brukt p-piller.

Sjansen for at du blir gravid i nærmeste fremtid er tilstede, p-pillene sitter ikke lenge i kroppen etter at man . Er det sant at det etter flere år med p- pille bruk vil danne seg et slimlag på livmora, slik at det kan ta lang tid før en kan . Med andre metoder, slik som kombinerte p-piller og p-sprøyter, kan det ta en stund før menstruasjonssyklusene blir normale igjen etter at du . Er det noen som vet hva man kan forvente, dvs. Først er det ja, du kan veldig gjerne slutte på p-pillene, også . Hvor lang tid tok det før du ble gravid etter p-pille slutt og når fikk du. Håper på å bli gravid I nærmeste fremtid Har ikke hatt mensen siden jeg . For noen så er det veldig lett å bli gravid måneden etter pilleslutt!


Etter å ha gått år på p-piller ble jeg gravid i andre mulige måned. Noen som lykkes på første forsøk etter p pille slutt, for tar jo gjerne en måned før. Ikke gled deg for mye, da risikerer du å bli skuffet!


Vi kan se at langvarig bruk ikke går utover sjansene for å bli gravid. Men etter disse månedene hadde kvinner som har brukt p-piller like . Hvordan slutte med p-piller og annen hormonell prevensjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg