fredag 5. mai 2017

Røde prikker på leggene etter barbering

Inngrodde hår og røde nupper er noe de fleste av oss frykter i disse varme. Desinfiser høvelen etter bruk med et antibakterielt middel for å sikre hygienen. Hvis prikkene på beina dine ser ut som kviser, kan du faktisk bruke .

RSAKEN: - Når man barberer hårene skapes det en inngangsport i huden som. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som . Men jeg får alltid sånne små røde prikker dagen etter at jeg fjerner hårene. Jeg får nupper både på legger og ved bikinilinje etter å ha fjernet hår.


Det beste for å unngå røde prikker er å bruke lunken voks eller krem. Hårene som vokser ut blir ikke så stive som ved barbering. Men har bestandig fått røde prikker (irritasjon) etter barbering. Det er mulig å unngå nuppete hud etter barbering.


Nuppene på legger og lår kan også komme av at huden blir tørr på grunn av sol og mye vann og såpe. Røde prikker og svarte stubber etter barbering. Spørsmål Hei , først vil jeg bare si at det er supert at dere har denne siden til spørsmål og hjelp ! Keratosis pilaris: Veldig vanlig hudtilstand der man får røde prikker med ru overflate på fremsiden av lårene.


Hei, eg lurer på hvordan eg kan unngå prikkete legger etter barbering, ikkje røde nupper men sånn at dei blir fult av prikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg