torsdag 11. mai 2017

Jordbær og blåbær smoothie

Smoothie kan være både frokost, lunsj, mellomrettt eller dessert! Lagde denne smoothien idag, og den var veldig go så tenkte å dele oppskriften med dere! Har ikke lagd med blåbær før, og siden jeg hadde .

Start dagen med en smoothiebowl, eller smoothieskål som det kan kalles på norsk. Dette er rett og slett en litt tykkere smoothie som toppes . En frisk og cremet smoothie med jordbær og blårbær. Lidt yoghurt, mælk og ren økologisk vaniljepulver.

Smoothie laget av frukt og bær er nemlig en næringsbombe. Oppskrifter for smoothie oppskrift jordbær og blåbær. Dersom du har kjøpt inn poser frosne jordbær, har noen frosne biter banan.


Min standard smoothie oppskrift er slik: Fryste blåbær, yoghurt . Britt Kåsin laget smoothie med blåbær, bringebær og jordbær. VI gir deg tips til den perfekte smoothie og en rekke oppskrifter. En blåbær smoothie er både godt og sundt.


Vis fullstørrelse Allévo VLCD smoothie jordbær og blåbær 20x31g. Kosterstatning for vektreduksjon med veldig lavt kaloriinnhold.

Allévo Kick Start VLCD Jordbær og Blåbær Smoothie: Fruktig lavkalorismoothie for en kickstart på din vektreduksjon – bestill komfortabelt online hos nu3! I denne smoothien brukte jeg jordbær ettersom det ikke har vært frosne blåbær i nærbutikken den siste tiden. Juice, (drue,blåbær,mana, etc.) Hell yoghurt og.


Allévo Jordbær Blåbær Smootie er en smakfull og godt VLCD (Very Low Calorie Diet) smootie med smak av friske bær. Smoothie er av dine om dagen og den kan varieres i det uendelige. Smoothie kan være et lite mellommålti eller måltid i seg selv avhengig av . Bendit bringebær jordbær smoothie er en deilig, fersk smoothie med smak av eple, bringebær, jordbær, banan, blåbær og appelsin.


SMOOTHIES: I denne saken får du oppskriften på fire. Fersk ingefær og litt honning er perfekt å blande med blåbær og. Kjøp Allevo Very Low Calorie Diet Smoothie med smak av jordbær og blåbær x g hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi . Mmm Her er vi i øjeblikket vilde med denne friske og sunde smoothie.


Vi laver den ofte og på alle tidspunkter. Basilikum passer godt i en smoothie basert på blåbær. Jeg bruker ofte blåbær, blant annet fordi de er billigst i frysedisken, alle. Les om hvorfor i Unge kvinners smoothie med jordbær og appelsin.


Sommerfest med ananas, banan, bringebær, jordbær, mango og nektarin. Superbærmiks med blåbær, bringebær og kokosmelk . Havregrynspandekager og jordbær-blåbær smoothie - dejlige ting du kan sætte på bordet til morgenmad eller brunch, når du trænger til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg