torsdag 25. mai 2017

Zyrtec vannkopper

Man kan få allergimedisiner ved vannkopper om kløen blir veldig plagsom, med da skal man ringe lege og få en type som er greit for barnet å . Vannkopper i underlivet, barn - Anonymforum12. Datteren min har fått vannkopper, noen med erfaring her.

Jenta mi har vannkopper på hele tunga og hun har så vondt. Jenta mi er på tredje dagen med vannkopper. Jeg veit at noen som plages veldig har fått allergimedisin a la Zyrtec og Vallergan for å være . Baby og barn - Doktoronline - Forumforum.

Jeg ber på mine knær om tips for å lindre vannkopper. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende27. Nå er det lillebror som har vannkopper, og det MANGE. Du kan gi en halv zyrtec,men anbefaler deg å rådføre deg. Indikasjoner:Dråper og mikstur: Til voksne og barn ≥år: Lindring av nese- og øyesymptomer i forbindelse med sesongbetont og helårlig allergisk rhinitt.


I går kveld brøt vannkoppene ut på Tomine. Vannkopper smitter helt til siste vannkopp har skorpe og ikke . Eurax virket best på mine når de hadde vannkopper. Er barnet ille plaget av kløe kan legen skrive ut flytende zyrtec som du kan gi ift vekt.

Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn. Den gir ofte kløende hudutslett med blærer, men forløpet er som regel godartet. JonRUMPE: Som tittelen sier har jeg nå fått vannkopper. Ser det er en del som anbefaler antihistaminer som Zyrtec eller Phenamin, og eventuelt Xylocain .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg