fredag 12. mai 2017

Kortisonsalve i underlivet

I flere år har jeg hatt problemer med en intens kløe i underlivet (særlig rundt klitoris og endertarmsåpningen), og gått til lege flere ganger. Jeg har i lengre tid (ca mnd) hatt irritert hud i underlivet. Jeg anbefaler ikke at du bruker kortisonsalve over så lang tid. Har ei jente på snart år som har vært rød og sår I underlivet i mange.


Derfor anbefalte legen min den salven siden det er kortison i den. SOPPINFEKSJON FOR TREDJE GANGinnlegg24. Har fått kortisonkrem for eksemen i underlivet, men synes ikke det.


Ved smerter i underliv og skjede bør lege kontaktes. Blodfortynnende midler, kortison og enkelte andre medisiner kan føre til at man lettere blør fra skjeden. Sopp er jo noe av det første vi tenker på hva angår kløe i underlivet. Eksem gir utslett og klør intenst og må behandles med kortison. Kortisonsalver og -kremer lindrer kløe, smerte og ubehag som er forårsaket av eksem, og de finnes i mange ulike varianter og styrkegrader.


Hei, Jeg har i flere år slitt med smerter i underlivet og ved samleie. Hva kan en gjøre med det, dvs bruke av reseptfri kortison som kan brukes der osv? Eksem i underlivet är ofta ett större besvär än att bara vara ett eksem,. Använder man kortison i underlivet med tunna slemhinnor kan det . Går det an å ha på hydrokortisonkrem på fitta viss den svir. Fikk besjed av gynekologen om å ikke spyle på underlivet med dusjhodet.


Dermovat er kortison krem og skal ikke brukes dersom du har en . Tis feb 2009:Läst 136gånger Totalt svar. Er det noen her som har fått Kenacutan mot kraftig soppinfekjsjon i underlivet? Kenacutan er jo en kortison salve, er veldig skeptisk til bruk av kortison.


Klåda i underlivet kan påverka den drabbade mycket negativt både fysiskt. En vanlig behandlingsform är kortisonsalva mot svamp i underlivet . Her har me brukt da på alt frå munnsår(smokkutslett) til sårt underliv hos. Nå skal ikke gravide bruke kremer med kortison i utgangspunktet, . Likeledes kan bruk av p-piller, hormonpreparater og kortison øke risikoen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg