torsdag 18. mai 2017

Væskefylte blemmer barn

Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Barnet kan smitte andre så lenge utslettet er aktivt (før skorpedannelse),. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer.

Jeg trodde det var starten på vannkopper da jeg så dem i går kvel men det har muligens bare kommet en til i løpet av natten. I denne artikkelen kan du lese mer om ulike årsaker til blemmer. Små blemmer i huden kalles på fagspråket for vesikler, mens større blemmer kalles bullae; Dannelse av vesikler og bullae kan være uttrykk for sykdom i. Det er en av de vanligste hudinfeksjonene hos barn. En spesiell type brennkopper har væskefylte blemmer (bulløs impetigo). De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger.


Disse utvikler seg til væskefylte blærer eller vesikler med klart innhold. Blemmene dukker ofte opp i hodet, ansikt, overkropp og den delen av. Disse flekkene blir til væskefylte blemmer, og barnet kan få dem over hele kroppen, også på slimhinner i munn, øyne og underliv. Det er viktig å finne ut om utslettet klør eller ei, og om barnet har feber eller ikke,. En type brennkopper har væskefylte blemmer som revner og . Snuppa på år har fått væskefylte blemmer på nesa.


Det er klar væske i dem, og jeg vil tro at det er 10-blemmer. En spesiell type brennkopper har væskefylte blemmer. Et barn med brennkopper kan gå i barnehagen hvis det kun er få og små . Enkelte barnesykdommer kjennetegnes ved utslett, for eksempel:.


Etter hvert vil væskefylte blemmer bli synlige. Vannkopper er veldig smittsomt, og er vanligst hos barn. VANNKOPP: Utslettet danner væskefylte blemmer. Barnet får utslett i munn, hender, føtter og på baken. Da var blemmene blitt enda større og det hadde spredd seg.


De fleste barn får det i mild grad mens noen få må innlegges på sykehus p. Flere virus kan forårsake blemmer i munnen, men Herpes simplex virus (HSV) . Det er først og fremst små barn som får atopisk eksem. Atopisk eksem er et rødt, nuppete og kløende utslett, og det er flest barn som. For mye sol kan gi solforbrenning med rød og hoven hud og væskefylte blemmer.


Personer som har hatt eksem, pollenallergi eller andre allergier som barn er mer. Enkelte kan også få små, væskefylte blemmer som klør på siden av fingrene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg