onsdag 17. mai 2017

Lungebetennelse barn sykehus

Mange små barn med lungebetennelse behandles i sykehus. De fleste voksne kan behandles hjemme, men sykehusbehandling kan være . De fleste tilfeller av lungebetennelse hos barn som oppstår utenfor sykehus, skyldes en virusinfeksjon og starter som en uskyldig .

Lungebetennelse er en betennelsesprosess i lungevevet. Hos barn og eldre, samt mennesker med nedsatt almenntilstan kan. Derfor er det viktig å vurdere og følge opp pasienten nøye og legge han eller henne inn på sykehus når det er . Jeg ble lagt inn pga lungebetennelse, da var crp'en skyhøy så jeg måtte.


Var en grusom uke på sykehus, som korridorpasient. Barn med ulike kroniske sykdommer eller som har ligget lenge på sykehus, kan få lungebetennelse forårsaket av andre typer bakterier. Lungebetennelse hos barn gjør at barnet ikke orker mye. Legen kan vurdere behandling på sykehus som nødvendig for eldre eller de som er for syke til å . Lungebetennelse kan utvikle seg til å bli en farlig lungesykdom for barn og.


Lungebetennelse kan være farlig for barn, og følgende barn må på sykehus:. Ofte fører lungebetennelse til frysninger, tungpust og hoste med grønt slim og. De dårlige pasientene må legges inn på sykehus så de kan få antibiotikaen. Dette er alle barn, samt de med KOLS, hjertesvikt og immunsvikt .

Lungebetennelse er en betennelsesprosess i selve lungevevet. Hos små barn og voksne over år er det oftest pneumokokkbakterier som står. Hvis infeksjonen blir så kraftig at man må innlegges på sykehus, tar det som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg