fredag 12. mai 2017

Vondt i magen etter alkohol

Smertene forsterker seg ved inntak av alkohol. Jeg har imidlertid problemer med magen etter at jeg har drukket alkohol, uansett hvor store mengder jeg har drukket. Når jeg drikker alkohol, får jeg veldig vondt i magen.

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Etter noen år med et fast alkoholinntak daglig må man øke. Jeg har ikke vondt noen steder, men det er så ergelig å måtte løpe på do hele dagen. Sjekk hvilken effekt alkohol har på kroppen din - time for time. Når den første drinken når magen spres alkoholen i blodet ditt.


Begynner du å kjenne suget etter noe fett. Har du en urolig mage vil tung og fet mat gjøre vondt verre. Magesmertene fortsatte opptil to dager etter alkohol-inntaket. Jeg merket at det begynte å brenne i magen, og jeg fikk ganske vondt i. Søkte litt på siden her og fant ut at Alkohol og løs mage kan være. Jeg hører jo folk blir dårlig i magen etter ei fyll men jeg synes nå jeg går vel . Jeg har en greie med alkohol, som jeg er usikker på om jeg burde ta videre.


Det går over etter en lang stun og jeg kan da drikke mer uten å få vondt igjen. Brystsmerter etter alkoholinntak - Kropp og helseinnlegg25. Uggen av alkohol - Generell debattinnlegg25.


BufretImidlerti smerter i høyre del av magen til baksiden indikerer en annen tilstand. Kronisk kolecystitt utløser smerter i magen noen timer etter å ha drukket alkohol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg