fredag 26. mai 2017

Støvallergi rengøring

Men rengøring nedsætter mængden af støv og allergifremkaldende stoffer i boligen og kan der for være med til at mindske eller måske fjerne dine symptomer. Masser af gode tips til rengøring i hjemmet! Vi bruger alle tid på at gøre rent, men hvordan kan du gøre det mest effektivt?

Med nogle få enkle tips i forhold til indretning, rengøring og udluftning kan du holde husstøvmidebestanden nede i dit hjem. Støvsugning og udluftning er vigtigt, hvis du har allergi. Læs mere om allergivenlig rengøring hos Astma-Allergi Danmark.


Husstøvmider er i Danmark den vigtigste årsag til allergi indendørs.

Mider i boligen skyldes ikke dårlig rengøring, og man kan ikke fjerne . Personer med allergi har det allerbedst med ikke at være i rummet når der. Idét jeg ikke skal bruge så meget tid og energi på rengøring som tidligere, så jeg . Mange allergikere bekæmper allergi ved at kæmpe mod omgivelserne, men måske skulle vi starte indefra. Astma-Allergi Forbundet anbefaler, at du lufter ud med gennemtræk 5-Husstøvide. For meget rengøring kan forværre husstøvmideallergi.


Støv allergi kan føre til mange sundhedsmæssige betingelser og oftest ikke klar. Kæledyrs-allergi er en overfølsomhedsreaktion, hvor den ramte person danner. Rengøring, udluftning, fjernelse af tæpper og luftfiltrering er ofte ikke nok i .

De er – næst efter pollen – den hyppigste årsag til allergi i Danmark. De små partikler hvirvles op under rengøring og lignende. Luft også ud efter alle fugtskabende aktiviteter, fx madlavning, bad og rengøring. Undgå helt at tørre tøj inden døre – brug i stedet en tørretumbler, hvis du ikke . Fornuftig rengøring er et spørgsmål om hvor ofte og hvordan.


Det er godt at bruge allergi-venlige rengøringsmidler. Tips til rengøring af soveværelse af Michael René - kendt fra blandt andet DR og TVsom. Lidt om allergi og husstøvmider, forekomst, livsbetingelser og bekæmpelse. Du kan dermed selv bestemme, hvor og hvor tit som du ønsker rengøring.


Er du allergiker, anbefaler Astma-Allergi Danmark, at du får gjort rent . Glem alt om at pakke madrassen ind i et særligt betræk eller at smide puder og dyner ud for at undgå allergi. En professionel rengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg