mandag 29. mai 2017

Omega 3 hund

Det er gjennomført en rekke studier som viser helsefordelene ved inntak av marine oljer, slik som fiskeolje og selolje. Forskning viser at omega-3-fettsyrer er bra . Hunden min røyter ganske mye og klør en del.

Veterinæren har ikke funnet noe spesielt og . Våre firbeinte venner har behov for å innta omega-akkurat som vi mennesker. Mangel på omega-kan føre til tørr hud og flass, økt håravfall, hudsykdommer . Vi har et stort utvalg av produkter til Hund-Katt-Gnager-Fugl og.

Baddakys Fiskeolje er rik på omega-fettsyrer. På grunn av sine biologiske funksjoner, brukes omega 3-fettsyrer i fôr til sportshunder, aldrende hunder og dyr som lider av kroniske betennelsessykdommer . Akkurat som mennesker, har omega 3-tilskudd for dyr en rekke positive effekter. Flere av disse vil være synlige etter kun få uker med inntak av . Spesielt egnet for: Hunder og katter av alle raser, størrelser og livsstadier, som et daglig kosttilskudd. VETS Omega-virker betennelsesdempende, kan . Det finnes solid dokumentasjon på at DHA og EPA i Omega-er viktig for hunde- og kattehelse.


Alle oljer er flott for pelskvaliteten om hunden får magert fôr. Jeg har hørt at vegetabilske oljer inneholder veldig lite omega så det vil ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg