mandag 8. mai 2017

Slutte og røyke

Det kan være nyttig å prøve flere metoder når man skal slutte å røyke. Her er ti gode tips for å klare å slutte å røyke. Se tips til hjelpemidler for røykeslutt, hvordan dempe røyksuget og hvordan slutte helt med røyking og snus.

Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. BufretLignendeRøykeslutt vil hjelpe deg som ønsker å slutte å røyke til et røykfritt liv. Du kan opprette egen dagbok, få råd i forumet og lese våre tips om røykestopp.


SLUTTE Å RØYKE: Kroppen din reagerer på røykekutt svært raskt, og allerede etter noen dager vil du kunne merke en positiv effekt.

Dette er dagen for å tenke gjennom grunnene til at du vil slutte å røyke. De fleste som slutter å røyke og snuse, slutter på egen hånd. For en god del er det imidlertid nødvendig med støtte. Effekten blir størst når den som skal slutte blir . Det er ingen kunst å slutte å røyke - utfordringen er å ikke begynne igjen!


For å kutte ut røyken for godt må du overvinne to ting - kroppens fysiske avhengighet av . Hvis du er en av dem som tenker at det å slutte å røyke ikke egentlig bedrer helsen din så mye, vil du kanskje bli overrasket over å få vite hvor . Har du tenkt å slutte med snus eller røyk? Dette er en app for deg som vil slutte å røyke eller snuse, og den fungerer som din personlige hjelper og motivator. KUTTER RØYKEN: Redd for å gå opp i vekt ved å slutte å røyke? Helsefordelene ved røykeslutt overvinner noen ekstra kilo på kroppen. Signe Tynning var forberedt på å gå gjennom en sorgprosess når hun sluttet å røyke.


To år senere er den populære programlederen fortsatt . Husk at det aldri er for sent å slutte å røyke. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt både for deg og de rundt deg at du stumper røyken, sier Hilde . Røyking er en vane som er vond å vende, men gevinsten er stor hvis du klarer det. En ung mann som er med i en selvendringsgruppe på Facebook ber gruppa om råd for å slutte å røyke. Jeg er uker gravid og prøver derfor å slutte å røyke. Jeg vet at jeg kommer til å klare og slutte innen jeg er 11-uker på vei.


Mange røykere har altså innerst inne et ønske om en røykfri tilværelse. Men de er redde for at de ikke klarer å slutte. Alle har jo hørt forferdelige historier om . Appen er først og fremst laget for ungdom, og fungerer som din personlige hjelper og motivator når du skal slutte.


Har du tenkt til å slutte og røyke, eller forsøker du å slutte og røye? I så fall vet du at det ikke alltid er like lett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg