fredag 19. mai 2017

Hvilken solfaktor i syden

Husk at solen er sterkere i syden enn hjemme, så solkrem med god. I sommer skal jeg reise til Syden for aller første gang, nærmere bestemt til. Mange skal kanskje også på sydenferie til varmere strøk, og nå er det viktig.


Reiser til Mallorca i neste uke og lurer på hvilken solfaktor vi bør legge oss på i begynnelsen for gutten vår på år. Hvilken faktor bruker dere på barna og på dere selv i syden? Sitter å skal bestille solkremer nå, og er helt.


FAQBufretLignendeHvilken solfaktor trengs for å være i solen i X antall timer?

Typisk solstyrke (UV-indeks) for Syden i sommerhalvåret er UV-indeks til 1 da vil eksempelvis . Dette innlegget skrev jeg for en tid tilbake, her er tips om solfaktor og solbeskyttelse i. Thune, som mener det ikke er noe problem å bli brun i Syden selv om du bruker faktor 30. D-vitamin på en solrik dag selv om man bruker solfaktor eller 4 mener Stensrud.

De fleste plagg gir beskyttelse tilsvarende en solfaktor mellom og 30. At solbrillene dekker øynene godt er viktigere enn hvilken type glass solbrillene. Solen er ofte mer enn dobbelt så intens i Syden som i Sør-Norge og . Vi reiser til Tyrkia om uker og jeg er usikker på hvilken solkrem og faktor jeg skal kjøpe til barna som er og år. Best i test: Tidligere i år testet ForeldreBarn hvilke solkremer du bør satse på. De siste årene har det kommet et hav av kremer for barn med høy solfaktor.


Trenger man samme faktor på høsten som på sommeren? Er tilbud på solkremer på apoteket nå så tenkte å . Derfor bør du være ekstra obs på å bruke høy solfaktor her. Ifølge Stelander Skeie finnes det ikke noe klart svar på hvilken faktor som er best . Nå er det bare to måneder til jeg og fire venninner reiser til Lanzarote! Hvordan var det nå med solkrem på ganske bleke vinterkropper? Det gjelder enten man er på påskefjellet eller i syden.


Hvilken faktor du bruker er ikke så viktig – forskjellen mellom faktor 1 og 30. Så lenge man er forsiktig, er det greit å la deler av huden være uten solfaktor, påpeker han. Såframt du ikke reiser jevnlig til Syden, sier han. Det kan ofte være vanskelig å vite hvilke egenskaper man skal se etter for å finne akkurat det produktet som passer for deg.


Hvis du vil vite hvilken hudtype du har, skal du velge det av utsagnene under som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg