fredag 26. mai 2017

Hjerteinfarkt symptomer

Et hjerteattakk er et tegn på et truende eller allerede oppstått hjerteinfarkt. Jo raskere du kommer under behandling, jo større er muligheten for at legene kan . Symptomene kan være uttrykk for at et hjerteinfarkt er under utvikling. I så fall haster det med å få gitt deg behandling som kan begrense eller forhindre varig . Det kan være vanskelig å avgjøre om det er snakk om et hjerteinfarkt eller andre sykdommer som gir smerter i brystet.


KAN VÆRE TEGN PÅ HJERTEINFARKT: Det er mange kvinner som ikke er klar over at en del vanlige sykdomstegn også kan være symptomer . Et hjerteinfarkt kan ha svært forskjellige symptomer fra person til person og fra gang til gang.

Noen ganger er diagnosen ganske opplagt bare . Hjerteinfarkt oppstår når blodårer i hjertet går tett, og er en alvorlig tilstand som krever rask behandling. Les mer om sykdommen, de vanligste symptomene du . Symptomene kan være diffuse, og spesielt kvinner har lett for å overse dem. SMERTER I BRYSTET: Dette er det vanligste tegnet på hjerteinfarkt.


Til tross for at en del symptomer er karakteristiske for hjerteinfarkt, kan . Når smerten hogger til i brystet og stråler opp i halsen og ut i armene bør alarmklokkene ringe, for dette er de klassiske symptomene . Vanskelige symptomer: De skjulte symptomene for hjerteinfarkt kan blant annet minne om influensasmerter, og er derfor vanskeligere å koble . Når kvinner får hjerteinfarkt dør de oftere enn menn.

FORSKJELLIGE SYMPTOMER: Kvinner får forskjellige symptomer ved hjerteinfarkt enn . Gå til Symptomer - Hovedsymptomet ved hjerteinfarkt er klemmende, pressende eller. Ledsagende symptomer kan være kvalme, oppkast, tungpust, . Symptomene på hjerteinfarkt er typisk klemmende smerte midt i brystet, gjerne med utstråling til hals, skuldrer og armer, spesielt den venstre. Overlege ph Mai Tone Lønnebakken, forteller at kvinner oftere har andre symptomer på hjerteinfarkt enn menn.


Det er denne prosessen som kalles hjerteinfarkt. Noen hjerteinfarkt gir ikke symptomer, disse kaller vi stumme hjerteinfarkt. Høy smertetoleranse kan forklare fravær av symptomer ved stumme hjerteinfarkt.


Stumme hjerteinfarkt er et skjult folkehelseproblem som utgjør en større del av . De vanligste symptomer på hjerteinfarkt er vedvarende og trykkende brystsmerter fulgt av kvalme, svimmelhet, tungpust og akutt angst. Hjerteinfarkt kan ha mange ulike symptomer. Særlig for kvinner kan smertene være diffuse.


Men de fleste får noen klassiske kjennetegn. Dersom det er tilfeller av hjerteinfarkt i din nære familie, bør du være ekstra oppmerksom. Symptomer Typiske symptomer på infarkt er smerte, vanligvis lokalisert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg