tirsdag 30. mai 2017

Fotvorte med svarte prikker

Vorter og fotvorter er ofte lysere eller mørkere enn omliggende hu og fargen kan variere fra hvit til brun-grå. Noen ganger kan små svarte prikker observeres . Fotvorter danner ofte et flatt lag av tykk hud og kan ha et mykere senter som ofte fremstår som hvitt med små svarte prikker.

Fotvorter er oftest der du trykker med foten, som i hælen eller tåballen. Om du ser litt nøye etter på vorten, er det mulig å se små sorte prikker. Se også opp for små svarte flekker som kalles vortefrø, men legg merke til at vorter. Alle flekkene er tykk hud med bitte små sorte prikker i.

Spørsmålet høres nok litt rart ut, men jeg har behandlet en vorte jeg fikk. De svarte prikkene er en del av vorten ja, så du må bruke Verucid til . Svarte prikker eller streker kan ses i midten av en utviklet vorte. Fotvorter smitter direkte kontaktsmitte fra person til person, eller indirekte . Fotvorter sitter som oftest der fotsålen er utsatt for trykk. Ved nærmere undersøkelse sees små svarte punkter i vorten. Ofte sees svarte prikker i midten av vorten.


Finger- og fotvorter varierer i størrelse, og man har ofte flere på en gang. Jeg tror gutten min har fått en fotvorte, den er på hælen, helt på kanten.

Hvis du kan se svarte prikker i området er det garantert en virusvorte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg