fredag 7. juli 2017

Endetarmsplager

Plager lokalisert til området rundt analåpningen og som gjerne melder seg når du har avføring. Omtrent av har endetarmsplager som analkløe og svie, og kvinner rammes hyppigere enn menn. Til enhver tid sliter en av tre med endetarmsplager, men ingen snakker om det. Uten åpen diskusjon er kunnskapen for å . Jeg har ikke slim eller blod i avføringen, og den er som regel ok i farge og konsistens.


AcComfort gel lindrer endetarmsplager som kløe og irritasjon, f. Gelen har også en svalende og smørende effekt.

Hvis du har endetarmsplager og oppsøker legen din, er det imidlertid viktig at legen får vite om du har hatt analsex eller ikke, for det kan være avgjørende for . Vi har stort utvalg i vår nettbutikk på apotekdirekte. Hemoroider er åreknuter som oppstår rett innenfor eller utenfor endetarmsåpningen, og kan medføre smerter og blødninger. Er det noen der ute som har opplevd langvarige endetarmsplager etter fødsel?


Jeg slet masse med forstoppelse i ca 2-mnd etter fødsel,. Behandler og forebygger endetarmsplager, gram. Kuldebehandling av endetarmsplager, stk.

Endetarmsplager - allmen, allmenn, allmennpraksis, allmennpraktiserende, allmenpraktiserende, almen, almenn, av, bankbygget, behandling - Finn firmaer, . Scheriproct er en effektiv medisin mot hemoroider som lindrer kløe, smerte og ubehag i endetarmsområdet. Jeg har anale problemer, det klør rundt endetarmen min. Jeg prøver å klø tilbake, men blir bare brun og illeluktende under neglene.


E-apoteket er en nettbutikk for apotekvarer. Vi selger reseptfrie legemidler og mange andre helserelaterte varer. Jeg er en dame på 24år som fikk veldig til endetarmsplager etter galleoperasjon. Alt forandret seg etter denne operasjonen. Meda tilbyr legemidler og medisinsk utstyr til sykehus, allmennpraksis og apotek.


AcComfort endetarmsgel til bruk ved endetarmsplager. MEDA AS har eiendomsretten og opphavsretten til alt innhold på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg