fredag 21. juli 2017

P piller loette

Hva Loette er og hva det brukes for Loette er en prevensjonspille (p-pille) som brukes for å forhindre graviditet. Beslutningen om å forskrive Loette bør være basert på den enkelte kvinnes. P-piller gir ikke beskyttelse mot hiv-infeksjoner (aids) og andre seksuelt .

Siden den umiddelbare post-partum perioden er assosiert med en økt risiko for tromboemboli, skal p-piller ikke anvendes tidligere enn dager etter fødsel hos . Informasjon om anbefalt prosedyre ved glemte p-piller. Har fått resept på loette p-piller i dag. Søkte litt på loette på forumet her, og ser at det er mange på denne pillen som er plaget med .

Loette p-piller, noen med samme erfaringer? Sykehistorie: 20start p-pille Loette28. Går på p pillen Loette og tar den hver dag klokken halv 5. Hvordan blir det om jeg bytter klokkeslett? Feks tar den klokken på dagen istedenfor eller feks . P-PILLER: VG har i samarbeid med Statens legemiddelverk satt sammen en. Jeg skal begynne med p-piller i morgen for første gang, og fikk høre av helsesøster.


LOETTE beskytter mot graviditet fra første dag dersom du begynner å ta . P-piller skal tas hver dag, med eller uten pause mellom to brett.

Jeg pleier ikke å ta de siste pillene ( de hvite ). Jeg bare la vær å ta de, men venter dager før jeg begynner på neste brett. Det er ikke alle som får utsatt mensen med Loette uten at det blir mellomblødninger. Loette er en lavdosert p-piller, og hormonnivået er litt lavere enn i for . Jeg hadde sex i går, og lurer på om jeg har sjangse for å bli gravid.


Jeg har glemt en p-pille for flere måneder siden, og også . Jeg har byttet p-piller fra Microgynon til Loette, har fått blødninger og lurer på om det er fordi det er for lite hormoner i Loette. Jeg begynte på p-pillen Loette 2 for en måned siden. Først hadde jeg mensen i dager, men nå som jeg har begynt på sukkerpillene så har . På disse sidene finner du informasjon om ulike typer p-piller, råd ved bruk av p-piller, spørsmål.


Eksempler på slike p-piller er Loette, Oralcon og Microgynon. Går på Loette og har gjort det i over ett år. Fikk plutselig blødninger for noen dager siden, ca en uke og dager før . Loette, Microgynon og Oralcon er de p-pillene som Statens legemiddelverk anbefaler som førstevalg til jenter som skal starte på p-piller av kombinasjonstypen.


FLERE MULIGHETER: Hvilken p-pille du bør ha, avhenger blant annet av. Loette: En kombinasjonspille med levonorgestrel og østrogen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg