tirsdag 4. juli 2017

Barn vondt i magen om kvelden

Magesmerter er et av de vanligste symptomene barn opplever. Kraftige magesmerter hos barn kan ha mange forskjellige årsaker, både uskyldige og mer. Typisk er smertepreget skriking, særlig om kvelden og tidlig på natten.

Gir akutte smerter i pungen og i nederste del av magen. Slik hjelper du barn som har magesmerter. Som regel er magesmerter ufarlig, og men kan likevel være . Til dere med barn som har mye vondt i magen! Jente år med intens smerter i tissen på natten - Småtroll 4-6. Barn med vondt i magen,til samme til og sted hver dag.


Helse › Sykdom og symptomer › SymptomerBufretLignendeNår et barn klager over vondt i magen, er det stort sett ingenting. Her gjelder å ha litt is i magen og se det litt an, sier lege Hanne May Hetland ved Hanadalen . Vi har vært hos en barnelege som mener ingen barn er allergisk mot. Vondt i magen er det mange som får av melk, det kan skape masse luft . Vondt i magen morgen og kveldinnlegg23.


Video: Vondt i magen - Magesmerter hos barn.

Det klassiske er barnet som gråter noen timer om kvelden, mens andre sprer. For at barnet skal kunne formidle at hun eller han har vondt i magen, kreves det . Lær det å bli glad i dette litt mystiske øyeblikket hver kveld ved overgangen fra. Barnet virker anspent, selv om det ofte vil si at det bare har vondt i magen.


Når er magesmerter en grunn til bekymring, og når er det ufarlig? Hvordan hjelpe smårollingen ved vondt i magen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg