torsdag 6. juli 2017

Apotek hamar søndagsåpent

Jeg prøvde å søke, men fant ut at både apoteket på Hamar sykehus og på Elverum er stengt. Vet ikke hvordan det er med Lillehammer og . Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid.

Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge. Torggata 81-8 23Hamar Telefon: 6550.


Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper, butikksenter, e-resept, eresept, kjøpesenter - Finn firmaer,.

Du finner oss iinne på CC stadion kjøpesenter, sentralt i Hamar sentrum. Fredag: 10:- 21:00; Lørdag: 10:- 18:00; Søndag: STENGT . Horten by Holmestrand by Hokksund by Hamar by Halden by Gjøvik by Fredrikstad by Fagernes by Elverum .

Da vi prøvde å finne ut kva apotek som hadde vakt, vart vi vist til apoteket på sjukehuset på Hamar. Der måtte vi hente medisinane mellom klokka og 19. Nå kan du bestille apotekvarer over internett, og få varene sendt hjem i posten. Nettbutikken kan tilby et bredt sortiment av apotekprodukter til gode priser. Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen.


Apotek Helsehuset Fredrikstad er vaktapotek i Østfold og åpent alle dager hele året. Vi befinner oss i etg i Helsehuset vis-a-vis . Sykehusapoteket Hamar, S, Sykehusapoteket Hamar . Vi på Apotek Svanen Hamar har gode fagkunnskaper om produkter til. ApotekApotek Hamar Stadion, præsentation af sted og åpningstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg