fredag 21. juli 2017

Katt oppkast

Den vanligste grunnen til at katter rammes av oppkast eller diaré er at de har spist noe som de ikke burde. Sporadisk oppkast kan skyldes at katten slikker i seg mye pels når den vasker seg slik at det lages såkalte hårballer. Disse passerer som regel tarmen, men en .

Har hatt katten i noen mnd nå, og da har han kastet opp tre ganger. Jeg er så heldig at jeg slipper oppkast på tepper! Forum › Litt om alt - Barn i magen › SkravlesidenBufretLignende23.


Katten som kaster opp maten skrevet i Skravlesiden: Jeg har ei kattedame på år som nå begynt å kaste opp mat alt for ofte.

Har din hund eller katt problemer med løs avføring eller oppkast? Svarer du ja på spørsmålet er du ikke alene. En svensk undersøkelse viser at oppkast og diare . Det kan være mange grunner til at en katt får oppkast og diaré.


Noen er mer alvorlige enn andre, og krever . Nå oppdaget jeg at han har hatt merkelige oppkast. Det ser og lukter som om det kommer fra tarmene. De siste fire dagene har han kastet opp en gang om dagen.


Katten kaster opp - posted in Dyrehold: Hei.

Jeg og kjæresten min har hatt katten i nesten to måneder nå. Andre har katter som jager mye, og gir markkur rutinemessig – ganger i året. Kattepest er et virus som gir voldsom diaré, noen ganger oppkast og ikke . Sophus er en kastrert Russian Blue-katt omtrent år gammel. De siste årene har han kastet opp oftere og oftere.


Jeg ser at han er litt kvalm men ikke noe oppkast. Han gikk ned i vaskekjelleren isted og begynte å skrike. Et for høyt nivå av disse hormonene kan føre til at katten din taper vekt til tross for en voldsom apetitt. Rask hjerterytme, arythmier, oppkast og diare er noen av . Oppkast og diaré kan ha veldig mange årsaker, noen av disse krever. Problemer med tenner og tannkjøtt er veldig vanlig både hos hund og katt, med . Ved å anskaffe seg en katt får man mer enn bare et kjæledyr.


Innvollsorm er vanlig hos katt og de fleste katter får innvollsorm en eller flere. Fremmedlegeme - Dersom katten kaster opp hver gang den prøver å drikke eller spise, kan dette. Oppkast – Vedvarende oppkast, eller oppkast med blod i. Katten vår har vært veldig plaget med oppkast i det siste.


Startet i sommer med orm,men han har fått forskjellige kurer og vi trodde han ble kvitt det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg