torsdag 13. juli 2017

Magekramper nederst i magen

Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på . Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går . Det er nesten ingen grenser for hva magesmerter kan være tegn på. Det er mange tilstander som kan gi smerter i magen, sier Petter Brelin, . Smerter i magen som har vart mindre enn én uke; Ofte foreligger. Har du smerter nedover mot høyre side av magen?


Det kan være omgangssyke, eller det kan være et tegn på at magen er gått i stå. Til å begynne med hadde jeg kun vondt på høyresiden i lysken, men nå har det bredt seg ut i hele . Vondt i magen over lengre tidinnlegg26. BufretLignendeVi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter.


Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt . Likeledes kan smerte fra magen av og til stråle ut i ryggen, opp bak skulderbladene eller ned i lyskene eller bena. Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand.


Hei:) jeg er ei jente med mye magekramper nederst i magen og noen ganger i underlivet og rundt om i magen.

Får også stikk noen ganger når jeg løfter ting .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg