torsdag 20. juli 2017

Tørr skjede sopp

Når skjeden ikke er tilstrekkelig fuktig og smurt, kan den føles tørr og irritert. Denne tilstanden, tørrhet i skjeden, kan medføre at daglige aktiviteter blir . Tørr skjede er et vanlig problem hos kvinner etter overgangsalderen og skyldes nedsatt.

Underlivssopp eller bakteriell vaginose forårsaket av stress, gjentatte . Underliv, kløe, utflosopp, illeluktende underliv, bakteriell vaginose. Det er naturlig at du blir sår og tørr i skjeden etter soppinfeksjoner og også soppbehandlingen lager en tørr skjede. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og. At man er tørr og sår i skjeden er en vanlig tilstand som kvinner i alle . Infeksjonen skyldes oftest sopparten Candida albicans, som kan være normalt til stede i skjedefloraen. Har fått kløe nedentil i tillegg til at skjeden er blitt helt tørr.


Har også prøvd diflucan i tilfelle det skulle være sopp, men har ikke slik utflod som . Mer enn halvparten av alle kvinner opplever soppinfeksjon i skjeden i løpet av livet. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og fuktig badetøy, men det. Omtrent halvparten av 60-årige kvinner plages med tørr skjede.


Tynn og tørr slimhinne blir lett sår og er mindre elastisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg