mandag 24. juli 2017

Hjemmetest kjønnssykdommer

Her kan du teste deg for kjønnssykdommer; Man kan ha kjønnssykdommer uten. Du kan også bestille gratis hjemmetest for klamydia, fra Olafiaklinikken i Oslo, . Få raskt, sikkert og diskret svar fra vår lab. Var noen som nevnte det i en annen trå at man kunne ta en urinprøve hjemme å teste seg for alle kjønnssykdommer?


Klamydia hjemmetest (Chlamydia trachomatis). Vår klamydiatest (Chlamydia trachomatis) er akkreditert. HJEMMETEST: Du kan teste deg for klamydia med en hjemmetest, slik som. Du kan også få andre kjønnssykdommer ved ubeskyttet sex. Kjønnssykdommer er seksuelt overførbare sykdommer som smitter ved sex.


KLAMYDIATEST: Kan utføres som hjemmetest Foto: Boots apotek . En klamydiatest er en sikker og enkel måte å screene seg for en asymptomatisk klamydiainfeksjon. Dette er en hjemmetest som utføres bak husets fire vegger. Hjemmestest klamydia og Gonore, raskt svar og ingen oppmøte.


Klamydiatesten - hjemmetest for å sjekke smitte av klamydiainfeksjon. Genital klamydiainfeksjon er den mest utbredte seksuelt overførbare sykdommen i Norge, .

Hvert år er det flere som bestiller hjemmetester, og det synes også å være en trend at høsten er tiden for å teste seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg