tirsdag 11. juli 2017

Sebamed dusjolje

Vis fullstørrelse Sebamed dusjolje 500ml. Fuktighetsgivende og pleiende dusjolje med behagelig konsistens. Sebamed dusjolje for tørr og ømfintlig hud. Kjøp Sebamed dusjolje 5ml hos Vitusapotek.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Dusjolje til kroppsvask som tilfører ekstra fuktighet til normal og tørr ømfintlig hud.

Høy konsentrasjon av pleiende fettstoffer, . Nærende dusjolje med over oljer, spesielt utviklet for tørr og ømfintlig hud. Beskytter huden mot fuktighetstap i dusjen. Komplett Apotek, 2017-01-0 +4-, 13-, Sebamed dusjolje Dusjolje for normal til tørr hu 5ml refill. Vitusapotek, 2016-12-2 Ny pris, 17-, Sebamed . Sammenlign priser på Sebamed Shower Oil Refill 500ml.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Jeg har bare testet ut Nivea og Eucerin dusjoljer, men de lukter godt. Nå har jeg kjøpt SebaMed dusjolje, skal teste den i morgen tidlig og se . Sebamed dusjolje - Dusjolje for normal til tørr hu 5ml refill. Alle Sebameds produkter er klinisk testet og har en pH-verdi på 5. Fuktighetsgivende og såpefri dusjolje for hele familien. Styrker huden og tilfører den fett og fuktighet mens du dusjer.


Lecithin beskytter mot uttørring og bekjemper skadelige miljø-p. Med en høy konsentrasjon av beskyttende lipider, regulerer og gjenoppretter den fuktighetsgivende sammensetningen av avokadoolje og naturlig lecitin hudens . Sebamed dusjolje er en fuktighetsgivende og pleiende olje med behagelig konsistens. Bruker dusjoljen til sebamed på kroppen og vivag intimsåpe til høna.


Klør meg ihjel på høna av andre intimsåper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg