torsdag 20. juli 2017

Barn sol spill

Tips til spill og morsomme ting å gjøre for barn og unge. Trygge linker for barn og foreldre, Colgate Engelsk Masse spill m. Her finner du lenker til en rekke nettsider som passer for barn, samt sider med. Her vil barn finne tips og rå quiz, spill og oppdrag rundt temaet. De nyeste spille spill og morsomste spillene samlet på nettsted!


Dinolife; en side med morsomme spill for barn. En kjekk variant av en velkjent spillklassiker.

Du skal skyte ut bobler og forsøke å danne grupper på tre eller flere sammenhengende bobler av samme farge. Spill Wiper og Wiperher, i tillegg til mange andre tetrisspill og andre kategorier!

Det het bare Plant en Solsikke, og du kunne lure spillet til å tro at det hadde gått en dag ved å . Og er det noen som har noen tips, foruten de åpenbare, hvordan man . Men ikke alle foreldre kan ta med barna ut og noen barn blir nok inne for å spille data enten det er på ei stor maskin . Chat for barn Spill for barn Informasjon for barn og unge Barne vakten Barn. Ole Brumm,NeoPets Spill,NRK Barn,Ole Brumm,Ole,Brumm,PopIt,SOL Barn . Sur for at du ikke får spille dataspill med anbefalt 16- eller 18-årsgrense? BarneVakten er en organisasjon som gir råd om barn og medier.


Dersom du liker å spille sjakk, kan du her laste ned et sjakkprogram som du kan installere på datamaskinen din. Klovnen Silja Spill og morro for alle barn; Skiforbundet. Barn og skiidrett; Sol- barneside Tegnegalleri - Historier - Skravle - Spill .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg