tirsdag 18. juli 2017

Kuldekrem apotek

Kuldekrem legger seg som et beskyttende lag og reduserer fordamping av fuktighet fra huden slik at den blir mindre tørr, og holder seg myk og smidig i kaldt vær . Det betyr at den kan bidra til at huden blir mindre tørr, forteller fagrådgiver Synne Bakker i Apotek 1. Kuldekrem på ansiktet og utsatte hudområder kan derfor . Den er derfor flott som kuldekrem i kalde vintermåneder. Ceridal er en meget mild og veltolerert fettkrem som trygt kan brukes av alle i familien, også babyen. Vis fullstørrelse Sebamed Kuldekrem 75ml. Det høye innholdet av fett og planteoljer beskytter . En kuldekrem inneholder fett og oljer som legger seg som et beskyttende lag på huden slik at den. Kuldekrem beskytter ikke mot frostskader.


Kjøp Ceridal kuldekrem ml hos Vitusapotek. Kjøp Sebamed kuldekrem ml hos Vitusapotek. Sebamed kuldekrem er en vannfri krem som beskytter huden mot kulde og uttørring.


DROPP KULDEKREMEN: Kuldekrem kan faktisk øke risikoen for frostskader. Bodil Steen i Apotek uttalt til DinSide. Når det gjelder kuldekrem, et det ett spørsmål som gjelder; med eller uten vann? Apotektekniker på Boots Apotek i Bodø, Carina Torbjørnsen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg