tirsdag 25. juli 2017

Hvordan teste klamydia

Du kan bestille klamydiatest på Internett eller ta en tur innom helsestasjon eller fastlege. Jeg vil derfor teste meg, men lurer litt på hvordan en klamydiatest foregår og hvor mye den koster, da den umulig kan være gratis? Gå til Hvordan påvises klamydia - Klamydia kan påvises ved å ta prøve fra urinrør,.

Hvordan får man testet seg for klamydia i halsen? Når jeg blir testet for klamydia av min lege skraper han ut en celleprøve fra livmoren, og han . Det er viktig å teste seg for klamydia når du har hatt ubeskyttet sex med ny partner.

Det er gratis å teste seg for kjønnssykdommer. Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon som kan smitte til skjede, penis (urinrør) og. Bestiller du testen her, slipper du å oppsøke legen for å teste deg for klamydia. Hvordan tester jeg meg selv for klamydia ? Fastleger, helsestasjoner og studenthelsetjenester tilbyr gratis test og behandling for kjønnssykdommer.


Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Klamydia - fakta (Informasjon til ungdom på ung.no); Fakta om klamydia (Folkehelseinstituttet); Slik kan du teste deg for klamydia .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg