tirsdag 11. juli 2017

Røde prikker under øynene barn

Jeg vet av erfaring at at mor og far er rolige er nøkkelen til at barnet . Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og .

Barnet kan smitte andre så lenge utslettet er aktivt (før skorpedannelse), normalt i 5-dager. Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Han har et par dager röde prikker på magen og skuldrene.


Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer.

Kikhoste er en alvorlig barnesykdom dersom den rammer små barn under år hvor barnet får lange. Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen. Petekkier er karakteristiske blødninger i huden, mørk røde i farge, 1-mm i diameter.


De oppstår da oftest som små røde prikker rundt øynene. Jeg har gjennom flere år vært plaget med eksem rundt øynene. Når jeg så meg i speilet så var det kommet masse små røde prikker på øyelokket og under øyet.


Det er ikke nuppete, men virker som det er . I dag er hun i fin form, men har fått endel utslett, spesielt rundt øynene. Masse små røde prikker, som nesten ser ut som blodutredelser, og som .

Brennkopper: Infeksjon hos barn som gir gule kruster i huden. Gir et kviseliknende utslett på hake, rundt munn, rundt nese og øyne. De ses som hvite små prikker under huden.


Gir et kviseliknende utslett på haken, rundt munnen, rundt nesen og øynene. Små røde prikker som blir til vannfyllte blemmer. Symptom, Høy feber, vondt når barnet svelger.


Småprikkete utslett, først under armene på siden av brystet, siden på mage og rygg. Spedbarn som virker slappe bør alltid undersøkes av lege. Huden rundt øynene får ofte en blå eller lilla farge. Har du små hvite eller gule prikker på huden rundt øynene og lurt på hvorfor i. De sees vanligst rundt øyne og nese, ofte hos barn, men er vanlig i alle.


RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår . Enkelte barnesykdommer kjennetegnes ved utslett, for eksempel:. Utslettet vil som regel ikke spre seg til området rundt munn og øyne. Jeg har fått oransje prikker på huden min, det er i ansiktet ved haken og ut til . Atopisk ekseRødt, kløende utslett, ofte på tørr hu kan oppstå fra 2-måneders alder. Vorter: Vorter er runde utvekster av fortykket hu vanligvis under ½ cm store.


Vannkopper: Det oppstår røde prikker i huden som etter noen timer går over til blem- mer. Mørke ringer under øynene påvirke menn, kvinner og barn. Det synes ofte som tørre, røde flekker og kan være svært kløende og irriterende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg