mandag 17. juli 2017

Reisetips 2017

Vårt ekspertpanel gir deg tips for neste års ferie. Midt oppi en av de villeste amerikanske valgkampene noensinne, lanserer vi USA som en av de beste destinasjonene for reise i 2017. Mange benytter juleferien til å bestille årets ferie – vi har spurt ekspertene hva som blir de hotteste reisemålene for året som kommer.

Se reiseekspertenes egne tips - og en del av Norge er med på lista. Finn din reise – eller sett den sammen selv. Vi i Berg-Hansen har hatt en uhøytidelig spørreundersøkelse blant reiserådgiverne i Berg-Hansen, og spørsmålet lød: Dersom du . Det blir stadig mer populært å dra på ferie til land der ikke alle har vært allerede. Lonely Planet anser som De beste landene for 2017er klar. Lista er som følger: Canada Colombia Finland Dominica Nepal . Paradisstrender i Det indiske hav, en polsk badeby og flere spanske klassikere er blant reisemålene du bør besøke i 2017.


I 20utvider reisebyråene med mange flere reisemål, og vi har samlet sommerens heteste. Da er det på tide å planlegge neste reise! Det er med andre ord mange gode grunner til å bestille feien nå, selv om du ikke planlegger å reise før i 2017. Hvis det er et bestemt hotell eller en bestemt . Jeg har samlet tips fra seks reiseredaksjoner, og sett hva de sier - og hvorfor. Påsken er en perfekt tid å reise til Kina på.


Hva med å bytte ut den norske fjellheimen med Kinas fantastiske severdigheter? Jeg og samboeren tenker å reise på en annen type ferie enn typisk syden- og storbyferie, slik vi som regel har gjort Type reiser som roadtrip . Rauland ligger meget sentralt plassert i Syd-Norge, hvilket ovennevnte kart viser. Vår felleskjøring fra Oslo fredag kl 10:er tilpasset ankomsten til DFDS . Dette markerer ikke bare hanens år, men også begynnelsen av år 4715.


De rundt deg kan gi deg overraskende reisetips og anekdoter som gjør deg enda ivrigere etter å pakke kofferten og . Tall viser en økning på det siste året og byene i Øst-Europa, med Krakow og Gdansk. Reisetips til og fra havner, sommer 2017. Vi anbefaler at du sjekker forskjellige alternativer selv, da det er mange måter å reise på i dag og tilbudene endrer seg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg