torsdag 27. juli 2017

Vondt i korsryggen mensen

For noen år siden så hørte jeg noen si at før de får mensen så får de vondt i korsryggen, og nå har jeg veldig vondt i korsryggen. Mange kvinner får smerter i nedre del av magen, og noen ganger i ryggen og beina, like før eller under menstruasjonen. Er en jente på 15år, lurer på hvorfor jeg får vondt i ryggen når jeg har mensen, vet der vandlig, men lurer på hvorfor?

Om det er et tegn eller ei vet jeg ikke, men hadde unormalt vondt i korsryggen den uken jeg ventet mens. Typiske mensenmerter sitter nederst i underlivet eller bak i ryggen og. Har nettop fått mensen tilbake, og ryggen min er såå vond!


Før jeg fødte Sondre Leander hadde jeg bare litt vondt i magen ved mens, håper. Har nå hatt ganske vonde pupper som stadig blir ømmere de to siste dagene. Ved menstruasjon kan mange kvinner oppleve en kombinasjon av mage og ryggvondt – og tidvis ilinger mot bena – , disse kan ofte . Ikke før du får vondt i ryggen, skjønner du hvor viktig den er i det daglige virket. Mange bekker små blir ei stor å - pass på de små feilene som . Jeg merket økte smerter under eggløsning og mens pluss at den. Jeg har i tillegg til vondt i magen stråling nedover lårene og i korsryggen.


La være med å drikke koffeinholdige drikker mens du har menstruasjon. Har menssmerter, vondt i ryggen og magen. Tok en graviditetstest i går, og som var negativ.

Har hatt to provoserte aborter tidligere, og nå føler . Har gått med skikkelig mens murringer og vondt i korsryggen i snart en uke, men det kommer ingen mens. Har vondt i korsryggen og mensmurringer som kommer og går (vanligvis blir de bare sterkere når jeg venter mens) og jeg hadde vondt i . Mange av deltagerne omtalte dette som tegn på noe alvorlig, mens andre gjenkjente det som mulige tegn på underlivskreft. Noen blodcyster er bittesmå flekker, mens andre kan bli store som appelsiner. Har du lyst til å lese om et kjerringråd mot smerter i forbindelse med mensen? Jeg har hatt veldig vondt i korsryggen i dag, som jeg tidligere har hatt mye.


Har glemt P-piller før uten at det jeg har fått mensen av den grunn, . Bruker å ha denne type smerter når jeg får mens, men skal ikke ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg