fredag 14. juli 2017

Illeluktende utflod og kløe

Hvis du i tillegg opplever noen form for plager - som kløe, svie eller illeluktende utflod - er det god grunn til å ta en ekstra tur til gynekologen . Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men en soppinfeksjon kjennetegnes ofte blant annet ved sterk kløe og grynete utflod som vanligvis . Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod.

Da vil man gjerne kjenne at det klør i tillegg. Hele prosent av kvinnene oppgir at de er plaget med symptomer som kløe, svie og illeluktende utflod månedlig. Den normale utfloden består av slim fra kjertler i skjeden og livmorhalsen i kombinasjon med celler fra.


Ved svie, kløe eller illeluktende utflod bør du søke lege.

Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Man har som regel rikelig, illeluktende, grønn-gul utflod og kløe, svie eller smerter i . Bakteriell vaginose er en tilstand hvor man får illeluktende (fiskeaktig) utflod fra. Ganske lenge har jeg hatt kløe og illeluktende utflod fra kjeden, men jeg har liksom ikke tenkt på det så mye. For noen dager siden bare søkte jeg på det på . De vanligste symptomene er kløe eller svie i underlivet og vaginal utflod. Homogen gråhvit, tyntflytende, ofte illeluktende fluor, som kan være lett skummende.


Mine plager er mye utflod som er illeluktende, men ikke misfarget. Kan se ut til at det er litt slim i utfloden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg