fredag 7. juli 2017

Sopp bryst

Vedvarende såre brystknopper kan være forårsaket av en sopp, Candida. Beskrives som glødende tråder som trekket ut og inn av brystet. Noen kvinner opplever såpass smerte både under amming, og når brystene blir berørt, at de kan komme til å.

Typiske tegn på sopp på brystet er skinnende, røde, ømme brystknopper med kløende eller brennende fornemmelse. Alle disse rådene er hentet fra Nasjonal kompetansetjeneste for amming sin anbefaling for behandling av soppinfeksjon på brystene slik denne . Forvirret ang behandling av sopp på brystene. HJELP skrevet i Småtroll 0-år: Hadde etter en røff ammestart endelig kommet meg, men har .

Behandling av sopp i brystene uten vurdering fra lege? Sårt og vondt under og etter amming - sopp på brystvortene. Behandling av soppinfeksjon på brystet hos ammende og i munnen. Behandling_av_soppinfeksjon_pa_brystet_hos_ammende_og_i_mu.


I Norge var nystatin krem tidligere ansett som førstevalg ved behandling av kvinner med soppinfeksjon på brystet ( 2) Preparatet ble . Soppinfeksjon på brystene kan gi sårhet, ømhet, svie og en brennende følelse i brystene. Ofte er det vondt når man ammer og etterpå. Candidiasis er den vanligste typen soppinfeksjon i huden.


Det var spesielt vondt da han tok brystet, men jeg hadde generelt vondt.

Sopp som årsak til dette regnes altså for å være sjelden, men det bør . Jeg vil nok kanskje holde med deg på at dette kan være sopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg