torsdag 13. juli 2017

Hva er multippel sklerose

Multippel sklerose, eller MS, er en sykdom i sentralnervesystemet. Den rammer hovedsakelig i en alder mellom og år og er . Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper sentralnervesystemet, det vil si hjerne og ryggmarg.

BufretLignendeMultippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom, som angriper sentralnervesystemet, det vil si hjernen og ryggmargen. Multippel sklerose (MS) er en sykdom som rammer nerveceller. Det finnes behandling som kan bremse utvikling av multippel sklerose.


Ved multippel sklerose, angriper immunsystemet et beskyttende lag av myelin som ligger rundt nervefibre.

Vi vet ikke per i dag hva som forårsaker multippel sklerose (MS), heller ikke hva som gjør at visse, ofte unge personer, rammes av sykdommen og andre ikke. Ved MS angriper kroppens eget immunforsvar celler i sentralnervesystemet (hjernen og ryggmargen), slik at små inflammasjoner og skader . Fagstoff: Multippel sklerose forkortes ofte til MS. Hva er det, og hvordan utføres denne undersøkelsen? Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom kjennetegnet av betennelser i ulike deler av hjernen og ryggmargen. MS er en kronisk betennelsessykdom i sentralnervesystemet.


Sentralnervesystemet består av hjernen og ryggmargen. Hva skjer i kroppen ved Multippel Sklerose? Multippel Sklerose; Symptomer på Multippel Sklerose; Ulike .

Her kan du lese om sykdommen MS, hva den innebærer, hvordan den behandles og hvordan man kan finne hjelp i samholdet. Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom i den hvite substans i sentralnervesystemet (hjerne og ryggmarg). Multippel Sklerose (MS) er en sykdom som medfører ødeleggelse av isolasjonslaget.


Kontakt alltid lege ved symptomer som nevnt over hvis du ikke vet hva . Sentralnervesystemet består av hjerne og ryggrad som inneholder nerveceller. Disse er designet for å sende nervesignaler til hele kroppen1. Multippel sklerose er en kronisk, inflammatorisk sykdom i det sentrale nervesystemet (hjerne og ryggmarg) . Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom i det sentrale nervesystem (hjerne og ryggmarg) som affiserer unge voksne.


Hva er det egentlig som skjer i kroppen, og hvorfor klarer man ikke å helbrede sykdommen? Man kan også undre seg over hvorfor MS nesten kun rammer unge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg