mandag 24. juli 2017

Hvordan ser sopp på tissen ut

SVAR: Hei, og takk for spørsmål Det er sjelden at gutter får sopp på penis, så hva er det som. Det er rødt, ser litt ut som utslett noen ganger, det ser ut som det er masse kukost der som. Hvordan ser man om man har fått sopp i underlivet?

Jeg har fått et lite sopputbrudd på penis, tror det kom etter heftig sex med dama i helgen, da hun var. Er det omtrent sånn utstyret ditt ser ut? Når det ikke er til å holde ut er tannkrem helt eventyrlig bra.


Vi ser ganske mange pasienter med plagene du beskriver.

Jeg kan ikke huske hvordan dette oppstod. Behandling for sopp på penis: Denne kremen kjøper du selv uten resept. Sopp: Dette ser legen akkurat som du selv gjorde. Og hvordan ser det ut når mannen har sopp? Han har liksom sånne små nupper rundt penisen, like under hodet.


Gutt på år med vondt i tissen - Anonymforum - Forum - Klikk14. Helse › - Noen klør voldsomtBufretLignende8. UBEHAGELIG: Kløe i underlivet kan være soppinfeksjon.


Den største forskjellen er hvordan utfloden ser ut og lukter, så vi kan skille litt på det.

Tisser du ganger i døgnet og tror at noe er galt? Går det bort av seg selv eller hvordan fjerner man det? Har noen røde prikker på penishodet og på . Når barnet har vondt i tissen - Familieverden.


Helse › Sykdom og symptomer › Praktisk informasjonBufretLignendeNoen ganger kan det være sopp i sårene. Dette kjennetegnes av prikker som ligger litt utenfor utslettet, og ser ut som små blemmer. Foreldre kan følge med og vise hvordan det skal gjøres.


En hyppig årsak til at gutter får vondt i tissen, er at de får en liten betennelse i forhuden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg