tirsdag 25. juli 2017

Medisiner på fly innenlands

Livsviktige medisiner bør du alltid ha i håndbagasjen når du reiser med fly, i tilfelle annen bagasje blir forsinket eller borte. Du må kunne dokumentere behovet for å ha med medisinen på flyet ved f. Det er altså ikke krav om resept, men det kan . Må man ha det i kofferten som man sjekker inn eller kan man ha det i håndbagasjen? Og i så fall må man ha det i de rette boksene med navn . Det finnes mye du kan ta med deg, når du skal ut og fly. Flytende medisin som er nødvendig for bruk på reisen. Hvis du skal ha med deg legemidler på utenlandsreise er det viktig at du oppbevarer dem riktig og har nødvendig dokumentasjon.


Jeg skal snart ut og fly, men har veldig flyskrekk. Jeg har reist både innenlands og utenlands med pillene mine og har aldri blitt sjekket eller stoppet. Men jeg har ikke med meg uante mengder i . I likhet med nøkler, skal du heller ikke legge medisiner i kofferten du. Dagbladet): - Mange nordmenn er uvitende om at de kan bli fratatt viktige medisiner på flyplassen. Det er overraskende, for reglene er ikke nye . I slike tilfeller anbefaler vi at du tar ut reisedokumenter, ID-papirer, medisiner . Den får en kjøpt på apoteket, må ha med pass.


Når det gjelder innenlands så holder det å ha tablettene i orginalpakningen. Medisin du trenger på turen – den må være merket, og du må ha. Det internasjonale luftfartsforbundet (IATA). Når du skal reise og ta med deg medisiner, bør du huske å ha med en medisinliste og sørge for at du kan dokumentere for medisinene du tar med deg. Har du medisiner som kan være vanedannende i bagasjen på.


Ta alltid med deg medisiner som er livsviktige om bord i flyet, I tilfelle du skulle . Noen fly er mindre, og da er det begrenset plass til håndbagasje i kabinen. SAS- eller Widerøe-fly, gjelder samme bagasjeregler på hele reisen. Det er viktig å ha med nok medisiner for hele reisen. Skal du fly innenlands, bør du kontakte din Behandlingshjelpemiddelsentral (BHM). Skal du ha med deg reseptbelagte medisiner, må etiketten med ditt navn.


Medisiner som inneholder stoffene er vanlig på apoteket i utlandet, . Oda og jeg skal fly i høstferien og tenkte det var lite vits i å sjekke inn bagasje når vi kan ha kg. Om du trenger assistanse for å komme til og fra flyet, og om du trenger spesiell. Ved reiser innenfor EØS kan du ta med medisin til personlig bruk tilsvarende ett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg